1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Dotari tehnice

viacons(26)Societate a S.C.VIACONS RUTIER S.R.L. Huși detine toate mijloacele corporale necesare executiei produselor si serviciilor din obiectul de activitate declarat, pentru a realiza lucrări calitative care sa duca la satisfacerea clientilor si capacitatea celor potentiali.

Astel organizatia detine locatii constand din cladiri adecvate ca spatii, amenajari, cat si depozite jmagazii pentru materiale, carburanti, ateliere pentru Întreținere, reparatii si adapostire utilaje si alte echipamente de lucru.

Toate spatiile sunt amenajate in confomnitate cu cerintele legislative in vigoare privind protectia impotriva incendiilor si protectia mediului in ceia ce priveste tratarea deseurilor si a emisiilor de gaze toxice in atmosfera.

In ceea ce priveste cladirile unde isi desfasoara activitatile resursa umana acestea sunt amenajate la nivelul confortului si protectiei necesare asigurarii unui mediu de lucru adecvat..


Societatea detine toata gama de dotari tehnice cu utilaje, dispozitive mecanice, mijiloace de transport necesare realizarii Lucrărilor de executie drumuri si alte servicij prevazute in obiectul de activitate. O lista a celor mai importante este prezentata in continuare:

Citeşte mai mult...